Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ηρθε η στιγμη να μιλήσουμε για... Serum


Όλες μας χρησιμοποιούμε κάθε ημέρα κρέμες προσώπου και ματιών για να διατηρούμε την ομορφιά μας. Είναι τα βασικά μας προϊόντα περιποίησης. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε και serum για την καθημερινή μας περιποίηση.

Το serum ενισχύει την κρέμα ημέρας και νύχτας. Έχει περισσότερα δραστικά και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά και δρα στοχευμένα στις διάφορες ανάγκες της επιδερμίδας μας.


Anew Reversalist Complete Renewal Express

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΟ SERUM. Περιλαμβάνει 5x φορές τη συγκέντρωση του Συμπλόκου Tri- Elastinex. Θα ξεκινήσετε να βλέπετε άμεσα αποτελέσματα. 

Απαλό serum με μεταξένια υφή. Βοηθά δραματικά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και ρυτίδων.






Anew Clinical Infinite Lift


SERUM ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ. Παρέχει πολυδιάσταση ανόρθωση, σύσφιξη και καθορισμό.



Ελαφρύ serum με ρολλέτα εφαρμογής που στοχεύει στις 4 ζώνες κλειδιά της επιδερμίδας, παρέχοντας άμεση αίσθηση ανόρθωσης και ορατή ανόρθωση όλη μέρα.








Anew Clinical Absolute Even 


ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. Στοχεύει 

τους 7 τυπους δυσχρωμιών της επιδερμίδας.
Serum προσώπου με την τεχνολογια DSX-7 που βελτιώνει τις δυσχρωμίες της επιδερμίδα συμπεριλαμβανομένων των μαύρων σημαδιών, 
του ανομοιόμορφου τόνου και της ωχρότητας. 
Για όλους τους τόνους επιδερμίδας. 
Απαλό και ήπιο.






Οι επιλογές είναι πολλές. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στα serums να ενεργήσουν για να δούμε την επιδερμίδα μας ανανεωμένη και λαμπερή. Συνήθως ο χρόνος που χρειάζεται είναι 6 έως 12 εβδομάδες συστηματικής χρήσης.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την απόκτησή τους, μπορείτε να καλέσετε στο 6978 470763 ή να αποστείλετε e-mail: ebeautyladies@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου