Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε το 2ο Double Road Race Athens!!


Οι δείκτες ταχύτητας ανεβοκατεβαίνουν μέχρι να πάρουν θέση οι δρομείς στην εκκίνηση του 2ου "Διπλού Αγώνα" Δρόμου Double Road Race Athens, συνολικής απόστασης 15 χλμ., η οποία θα δοθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, εντός του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά, το προσεχές Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί!


Η εταιρεία AVON, ως Υποστηρικτής της Διοργάνωσης, εκπροσωπείται από την ομάδα της κ. Νάνας Σπήλιου και Αγγελικής Στρατηδάκη με της συνεργάτιδες της ομάδας τους, προσφέροντας τη δυνατότητα γνωριμίας του κόσμου με νέα προϊόντα της εταιρείας για άνδρες και γυναίκες δρομείς αλλά και θεατές.




Το e-περιοδικό μας eBeautyLadiesBlog, ως Web Communication Sponsor του αγώνα, εκπροσωπείται από την  κυρία Αγγελική Στρατηδάκη, προσφέροντας  τη δυνατότητα προβολής των ενεργειών της ομάδας αντιπροσώπων της AVON, όπως επίσης και τη δυνατότητα συνεργασίας με την ομάδα και την εταιρεία μέσω του blog.

Στους επισκέπτες του stand θα προσφερθεί μία μικρή τσάντα της AVON με μπροσούρα και 5 διαφορετικά δείγματα προϊόντων, ενώ σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνεργασίας με την εταιρεία, θα προσφερθεί  ειδικό προϊόν- έκπληξη στις κυρίες που θα επικοινωνήσουν με τις αντιπροσώπους της εταιρείας.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι φίλοι, οι φίλες και οι θεατές του  φετινού αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά έντεκα (11) AVON προϊόντα που προτείνει η εταιρεία τα οποία μπορούν φροντίζουν το σώμα, την υγιεινή και την ομορφιά όλων!


Ορισμένα από τα προϊόντα που θα παρουσιάσουμε



 


Για 6η χρονιά, η AVON εκδίδει το Ροζ Ημερολόγιο, το πιο αγαπημένο αντικείμενο της Εκστρατείας Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού! Συμβολίζοντας την καθημερινή φροντίδα στον εαυτό μας, το ημερολόγιο αυτό έχει σκοπό να βρίσκεται κάθε μέρα στην τσάντα σας κάθε γυναίκας, για να της θυμίζει να προσέχει και να αγαπάει τον εαυτό της.


Το ροζ ημερολόγιο θα διατίθεται και στο DRR Athens 2014, αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων AVON, στην τιμή των 10,00 € ενώ τα καθαρά έσοδα από την πώληση του, αποδίδονται στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία αποκλειστικά για το ταξίδι της 
Κινητής Μονάδας Μαστογράφου.



Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές του αγώνα 
DD-Orange (www.dd-orange.com) kai Marathon Club (www.marathonclub.gr
για τη φιλοξενία τους στο χώρο της διοργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου