Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η πρώτη μας επίσημη καλημέρα!!


Μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς, πάνω στο σχεδιασμό και τη θεματολογία του eBeautyLadiesBlog, σας λέμε την πρώτη μας «Καλημέρα»! 

Το ιστολόγιό μας θα σας ενημερώνει  πάνω σε επιλεγμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες για την ομορφιά και την ευεξία μας.
 

Αυτό το μήνα σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε κάποια αγαπημένα και δοκιμασμένα προϊόντα από την AVON , μια εταιρεία με μεγάλη γκάμα προϊόντων.
Τα μαλλιά οι περισσότερες γυναίκες τα παραμελούμε, μη δίνοντας τη δέουσα προσοχή. Ειδικά τώρα μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία, τα μαλλάκια μας έχουν ανάγκη από αναδόμηση.
Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Avon «Advance Techniques INSTANT REPAIR 7», σχεδιάστηκε ειδικά για να αποκαταστήσει
τη φθορά που τα μαλλιά μας υπέστησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι εμπλουτισμένη με αληθινή Κερατίνη που αναδομεί τα μαλλιά εκ των έσω και παράλληλα προσφέρει «7» επιπλέον οφέλη στην τρίχα σε ένα σύστημα:

1) Όχι σπάσιμο, 2) Όχι ξηρότητα, 3) Όχι θαμπάδα, 4) Όχι ψαλίδα, 5) Όχι φριζάρισμα, 6) Όχι τραχύτητα, 7) Προστασία από τη θερμότητα.
Η σειρά αποτελείται από:
ΣΑΜΠΟΥΑΝ: καθαρίζει και προσφέρει έντονη απαλότητα.
ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ: ενυδατώνει και μαλακώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προστατεύει από την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας.
ΜΑΣΚΑ: συγκρατεί την υγρασία από τη ρίζα ως τις άκρες και βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών. 
ΑΓΩΓΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: άμεση αποκατάσταση της φθοράς των μαλλιών, αναδομεί το 
εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος της τρίχας, με πραγματική Κερατίνη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο 6980 979372 ή να αποστείλετε e-mail: ebeautyladies@gmail.com